Höstfotografering i Laxå

höstfotografering i laxå

Hösten är endelig här med sin låga sol, långa skuggar och Perlefoten Foto är nu redo för höstfotografering. Färgernas förändringar från en dag till en annan är magisk, krispigheten i luften renande och känslan av nystart är påtaglig. 

Höstfotografering med familjen

En familjefotografering bland höstlöv blir alltid succé! Vill ni ha avslappnade bilder på familjen och kanske redan nu skapa julkorten så att ni slipper stressa över det i november? Då är det hög tid att boka in er fotografering nu. Färgerna är fantastiska! Man får klä sig i mysiga stickade kläder och sno åt sig värmande kramar från hela familjen.

Höstens minifotograferingar

Datum för årets minifotograferingar är spikat, det blir på fyra olika ställen i Örebro län – Laxå, Askersund, Finnerödja och Örebro. En minifotografering är på 15 minuter och det är 1 bildfil inkluderat i priset. Skolfotopaket finns att köpa till eller byta ut mot bildfilen. Skolfotopaket innehåller följande förstoringar: 2 st. 20x30cm, 1 st. 15x20cm, 2 st. 10x15cm, 2 st. 10x13cm, 2 st. 7x9cm, 10 st. 3,5×4,5cm.

höstfoto
DU KANSKE OCKSÅ GILLAR
Barn och familjefoto

Familjefotografering i Kumla Sjöpark

Den senaste veckan har det varit mycket att göra och det är så himla kul! Familjefotograferingar och mycket redigeringar, bland annat Halloween bilderna, jag ville … Fortsätt läsaFamiljefotografering i Kumla...

halloween bild

Fira Halloween 2020 i Laxå

I år har Perlefoten Foto haft ett coolt Halloween samarbete med Cut Frisör och MUA Debbie Borg. Debbie är otroligt duktig på ansiktsmålning, så hon … Fortsätt läsaFira Halloween 2020...

Lämna ett svar