Hundfotografering i Pålsboda

foto fotograf hund
Lästid:1 Min., 28 Sec.

Hundfotografering utomhus ger lekfulla, charmiga och klassiska bilder. Oavsett årstid skapa vi magiska bilder på din allra bästa vän, din pälskling.

Fölg med på Hugo’s hundfotografering

I helgen fick jag busa och leka med lilla Hugo, en terrier med en fantastisk och stor personlighet. Energien tog aldrig slut! Det blev actionbilder från start till slut. En liten minipaus tog han dock i sanden. Som tur var låg jag redan i position och tog några porträttbilder av honom. Färger och temperatur gör denna tiden på året perfekt för utomhusfotografering. Här är några av mina favoritbilder från hundfotograferingen.

Möt:

Hugo

Ålder

7 år

Ras

Jack russel terrier

Älskar

Han älskar leka med bollar och pinnar. Det bästa är när pinnan kastas i vattnet, så han får simma.

hundfotografering pris

Boka din hundfotografering

Vill du också föreviga din pälskling? Låt oss tillsammans skapa vackra bilder på din allra bästa vän, som älskar dig villkorslöst och inte kräver något i gengäld.

Vid fotografering utomhus skapar vi magiska bilder oavsett årstid. Jag har i förväg kollat av vart vi kan fotografera för bästa resultat, gärna något stället som ligger er varmt om hjärtat. Normalt börjar vi med porträtt och avslutar med actionbilder med lek och bus.

Hör av dig så bokar vi en tid! tonje@perlefoten.com


hundfotograf örebro nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR


Barn och familjefoto

Familjefotografering i Kumla Sjöpark

Den senaste veckan har det varit mycket att göra och det är så himla kul! Familjefotograferingar och mycket redigeringar, bland annat Halloween bilderna, jag ville få dom redo för dig…


halloween bild

Fira Halloween 2020 i Laxå

I år har Perlefoten Foto haft ett coolt Halloween samarbete med Cut Frisör och MUA Debbie Borg. Debbie är otroligt duktig på ansiktsmålning, så hon fixade ett läskigt ansikte medans…

Lämna ett svar