Juletider nalkas! Julfotografering 2020

julfotografering 2020

Nu var det dags igen, tiden bara springer iväg! Julfotografering och årets mysigaste årstid är här med all sin värma kärlek och vackra ljus. Detta påminner mig om hur viktigt det är med minnen, i form av bilder, som man många år framöver kan njuta av om och om igen för att minnas tillbaka. Bilder som håller länge och blir bättre ju äldre bilden blir.

Som förälder vet man att det mest värdefulla i livet är sina barn. Man vill stanna tiden och umgås med dem i den ålder de är nu. Jag kan inte stanna tiden, men jag kan fånga den.

fars dag 2020

Julfotografering i Laxå

Nu närmar vi oss julen med stormsteg och det börjar bli dags att tänka på att fotografera er för att hinna skapa julkort. Gulliga julkort med barnen, hela familjen, eller familjens pälskling med tomteluva.

Ett julfoto är så mycket mer än ett julkort, det är också ett minne från er jultid tillsammans. Inom porträttbranschen måste vi vara en bra bit före, för att alla beställningar ska komma hem till jul. Det finns i år tre paket att välja mellan när du beställer julfotografering, klicka för att läsa mer.

Julkort med foto - Kollektion 2020

Du som kund kan fritt välja bland dessa design. I ditt galleri kan du testa dig fram med vilka bilder som ser bäst ut och beställa valfritt antal julkort utover ditt paket. Lätt som en plätt!

Vill du få våra erbjudande först? Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

(Alla kunder som har fotograferats hos Perlefoten i år, har fått sitt galleri öppnat igen och kan beställa julkort.)

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR
Fotoutmaning fotograf laxå

Fick din bild flest gilla-markeringar

Var det din bild som fick flest gilla-markeringar i fotoutmaningen förra veckan? Eller glömde du helt ladda upp din bild? Nu får du en ny … Fortsätt läsaFick din bild...

Fotoutmaning 2020 Corona Edition

NYHET! Fotoutmaning 2020, Corona Edition

En fotoutmaning för alla är vad vi har kommit fram till, efter mycket funderingar om vad Perlefoten Foto kan göra under pandemin och hur vi … Fortsätt läsaNYHET! Fotoutmaning 2020,...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *