Familjefotografering i Kumla Sjöpark

Barn och familjefoto
Lästid:1 Min., 48 Sec.
Den senaste veckan har det varit mycket att göra och det är så himla kul! Familjefotograferingar och mycket redigeringar, bland annat Halloween bilderna, jag ville få dom redo för dig att välja den redigeringen du önskar på ditt kostnadsfria porträtt. Du har väl bokat din tid för gratis Halloween fotografering under öppen dag i studio?

Familjefotografering i Kumla

Det har inte bara varit redigeringsjobb, jag har också hunnit fotografera lite den senaste veckan. I Kumla Sjöpark mötte jag denna fina familjen på fyra. Varje familj har sin personlighet och jag älskar när jag får chansen att fånga den! Vi hade så kul med att kasta stenar i vattnet, mest 2-åringen, men vi fick hänga med.

https://perlefoten.com/wp-content/uploads/2020/10/Familjefotografering_laxa_orebro_perlefoten_foto.mp4

Vad för kläder ska du välja till eran familjefoto?

När du bokar fotografering hos Perlefoten, får du alltid en pdf med information och massor av tips som kan hjälpa dig förberede hela familjen inför fotograferingen. Där har jag också skrivit om klädval, om hur man ska tänka när man väljer kläder till sin familjefotografering. Med rätt klädsel kan jag ta en bild från bra till fantastisk. Det gör verkligen en jättestor skillnad.

För mig är det enormt viktigt att ni är helt trygga med att jag vill att ni ska se bra ut och framförallt känna er trygga med att jag lägger min själ i mitt arbete och din familj. Jag är inte en ”löpande-band-fotograf” som vill ha så många kunder som möjligt per dag. Jag vill ha färre och lägga allt jag har på dem. Det ska vara värt att investera i för dig, dina barn och er framtid.


Barnfoto i höstiga Kumla

hundfotograf örebro nyhetsbrev

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR


Barn och familjefoto

Familjefotografering i Kumla Sjöpark

Den senaste veckan har det varit mycket att göra och det är så himla kul! Familjefotograferingar och mycket redigeringar, bland annat Halloween bilderna, jag ville få dom redo för dig…


halloween bild

Fira Halloween 2020 i Laxå

I år har Perlefoten Foto haft ett coolt Halloween samarbete med Cut Frisör och MUA Debbie Borg. Debbie är otroligt duktig på ansiktsmålning, så hon fixade ett läskigt ansikte medans…

Lämna ett svar