Oktober, Halloween & Covid-19

Halloween 2020 hos Perlefoten Foto i Örebro län

Oktober måste va en av årets bästa månader. Att se naturen i sina finaste färger och få fotografera familjer och djur med dom som bakgrund. Och så få avsluta med Halloween och alla dom där lite annorlunda foton. Jag lämnar en helt fantastisk oktober bakom mig och blickar fram mot tomteluvar, höbaler, värme filtar och den där mysiga tiden på året.

Hur firade du Halloween?

Det kändes som jag firade Halloween hela förra veckan, med redigering av Halloween bilder och fotograferingar. Själva Halloween firade jag på stugan i mörkret. Rätt så mysigt var det med alla värmeljus. Nedan ser du några Halloween bilder som jag nyss är klar med att redigera och bara måste visa upp. Så himla kul ansiktsmålning gjord av Debbie!

Tillbakablick på oktober

Oktober har varit himla kul med mycket jobb. Alltså jag älskar att fotografera och jobba i photoshop. Månaden bara försvann för mig och tillbaka sitter kunder, företag och samarbetspartnerna med många fina bilder.

Jag skulle gärna vist dig alla bilder tagna i oktober, men det är inte alltid det passar. Kanske skall bilderna vara en gåva, inbjudan eller överraskning till fars dag, födelsedag, morgongåva eller som julklapp. Från några fotograferingar i oktober har jag tagit bild på bakgrunden, så du ser att det är mer än enfärgade bakgrunder hos Perlefoten Foto. Stjärnbakgrunden är ifrån en liten kille som skulle fira sin födelsedag och den med banner är från ett typisk sittpass. Ett sittpass är i 6-9 månaders ålder när bebis har börjat sitta själv. På en timmes fotografering hinner vi oftast 2-3 olika bakgrunder.

Familjefotografering

Det har varit flera familjefotograferingar i oktober, bland annat mötte jag denne familjen i Kumla Sjöpark. Varje familj har sin personlighet och jag älskar när jag får chansen att fånga den! Vi hade så kul med att kasta stenar i vattnet, mest 2-åringen, men vi fick hänga med. Klick på bilden för att läsa mer och se video.

Hästfotografering i Tiveden

hästfoto tived tiveden sannerud hästnät

Som djurälskare gör det mig otrolig lycklig av att fota alla typer av djur. Det känns bra när en kan hjälpa till med fina minnen, både på människor och djur. I oktober fick jag föreviga minne av en nästan 30 år gammal häst, vilket kändes otrolig tacksamt.

COVID-19

Perlefoten Foto anpassar verksamheten till de nya allmänna råd för Örebro län.

Utomhusfotografering går som normalt, jag fotar 1-2 meter undan så vi håller avstånd under hela fotograferingen.

Studiofotografering är ombokat eller omgjord till utomhusfotografering. Undantag är djur i studio på 30 minuter, när ägaren själv väntar ute/tar sig en promenad. Allt i studio spritas före och efter varje kund.

  • Vid minsta symptom, stanna hemma
  • Sprita gärna händerna innan och efter besök i studio

Ta hand om varandra!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR
Fotoutmaning fotograf laxå

Fick din bild flest gilla-markeringar

Var det din bild som fick flest gilla-markeringar i fotoutmaningen förra veckan? Eller glömde du helt ladda upp din bild? Nu får du en ny … Fortsätt läsaFick din bild...

Fotoutmaning 2020 Corona Edition

NYHET! Fotoutmaning 2020, Corona Edition

En fotoutmaning för alla är vad vi har kommit fram till, efter mycket funderingar om vad Perlefoten Foto kan göra under pandemin och hur vi … Fortsätt läsaNYHET! Fotoutmaning 2020,...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *