Kakor / Cookies & GDPR

Perlefoten.com använder kakor (cookies) när du besöker webbplatsen. Cookies är en informationsfil som placeras i din dator. Perlefoten.com använder i första hand cookies för att mäta antalet besökare på Perlefoten.com. Cookien identifierar inte dig personligen men din webbläsare som finns installerad på datorn du använder. Du har rätt att välja bort cookies i din webbläsare men du kan då inte använda alla tjänster på Perlefoten.com. Tillvägagångssättet för att blockera cookies kan variera beroende på vilken browser du använder. Välj “Hjälp” eller annat relevant menyalternativ i browsern för instruktioner.

GDPR –Dataskyddsförordningen gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018 och ersätter Personuppgiftslagen (PUL). Dataskyddsförordningen innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter. Perlefoten Foto är ansvarig för den information Fotografen bearbetar i samband med fotografering. Denna information innefattar bild på dig/porträtt, ditt namn, din e-postadress, din postadress, telefonnummer och används på följande sätt:

Perlefoten Foto använder extern server för att lagra bilder, mottagarlistor för e-postutskick och fakturauppgifter i kundregister. Perlefoten Foto lämnar inte ut dina uppgifter till en tredje part.

All information lagras på en säker server med syfte att:
• Lagra bilder för det fall att du som kund vill ha ytterligare tillgång till dem
• Publicera bilderna på Perelefoten.com och sociala medier för att visa Fotografens jobb
• Distribuera nyhetsbrev
• Skicka faktura via e-post

Den rättsliga grunden för bearbetningen av dina personuppgifter är det avtal vi ingått vid fototillfället eller i samband med detta. Perlefoten Foto sparar dina personuppgifter i 7 år efter att fakturerat dig eller den tid som krävs enligt Bokföringslagen.

Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande har du rätt att begära att uppgifterna rättas eller raderas.

Vill du ha mer information, ändra dina uppgifter eller anmäla att du inte vill att Perlefoten Foto lagrar uppgifter om dig enligt ovan är du välkommen att kontakta Perlefoten Foto på e-post på: tonje@perlefoten.com

Copyright © 2020 Perlefoten Foto | Tonje Anita Solberg | Din fotograf i Laxå, Askersund, Hallsberg, Kumla, Örebro