Företagsfotografering

Begreppet företagsbilder är stort. Det finns personalporträtt, vd-porträtt, författarporträtt, pressbilder, miljöbilder, reklambilder, verksamhetsfoto, reportage, produktbilder, interiör, exteriör och mycket mer. Oavsett vad ditt företag behöver, så kan jag hjälpa er med bildlösningar som lyftar ert företags profil och budskap.

produktfoto fotograf laxå

Hur ser ditt företags bildbank ut?

Är det något jag gillar så är det företag som använder bilder mycket. Ju mer en bild, som redan är betald användes, desto billigare blir den för företaget.

Bilder på verksamheten, personalporträtt, lokaler och produkter som alla visar ert företag från dess bästa sida. Bilder till LinkedIn-profiler, hemsida, presentationer och annat material gör att man direkt associerar känslan med ert företag.

Oavsett om ni behöver nya porträtt, produkt- eller miljöbilder, så kan jag hjälpa er med bildlösningar.

Företagspaket från kr 1500,-

Milersättning kan tillkomma. Priser i SEK, exklusive moms. I priset ingår fri användningsrätt.

Fri användnings rätt innebär att bildköparen har en fri användningsrätt till bilderna i sin egen verksamhet. Det innebär inte att bildköparen äger bilderna och denne äger inte rätt att vidare distribuera bilderna utan fotografens medgivande.

Boka fotografering

Bokningsformuläret är inte bindande för bokning, utan enbart en intresseanmälan.

Fält markerade med en * är obligatoriska

    Önskad datum/tid för fotografering *

    Önskad fotograferingsplats (i studio, hos företaget, specifik plats/stad) *

    Hur hittade ni Perlefoten? *    Copyright © 2021 Perlefoten Foto | Tonje Anita Solberg | Din fotograf i Laxå, Askersund, Hallsberg, Kumla, Örebro