Porträttfotografering

Vid porträttfotografering stannar vi tiden och förevigar minnet av dig, din familj, djur och kärleken. Stunder och ögonblick ni vill minnas år efter år. Jag hjälper er gärna att föreviga dessa viktiga ögonblick i livet.

Familjebilden är en viktig del av vår historia

Den berättar var du kommer ifrån och är på väg. Familjebilden fångar kärleken, den ger dina barn och barnbarn minner att älska. Jag fotograferar gärna utomhus, tex. på ert favoritställe, vid vatten, i skogen, på sommarängen eller hemma i er trädgård. Låt oss tillsammans skapa bilder som du med stolthet kan hänga på väggen eller ge bort til mor- eller farföräldrar.

Låt mig fotografera det finaste du har

Det är underbart med barn, men dom utvecklas så snabbt, man hinner inte med. Varje ålder har sin charm som skapar vackra och personliga bilder. Ett vackert porträtt av ditt barn är så mycket mer än ett leende. Stora ögon, runda kinder och små söta fötter. Nyfikna och aktiva med busiga syskon. Fotografering utomhus ger lekfulla, charmiga och klassiska porträtt, bilder du kan njuta av i flera generationer framöver. Tänk att ha fina bilder på det käraste du har.

Copyright © 2020 Perlefoten Foto | Tonje Anita Solberg | Din fotograf i Laxå, Askersund, Hallsberg, Kumla, Örebro